Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

13 Clubrecords tijdens BAV Clubkampioenschappen 2013

Afgelopen zaterdag 28 september hield de BAV haar clubkampioenschappen op de nieuwe atletiekbaan. De meerkamp bestond uit de onderdelen sprint, verspringen, hoogspringen, kogelstoten en lange afstand. Voor de junioren en senioren was als extra onderdeel discuswerpen opgenomen. Naast de meerkamp stond er ook nog een 3.000 meter wedstrijd op het programma.

Er werd zeer goed gepresteerd door de bijna 80 atleten, ze wisten met z’n allen meer dan 100 PR’s te verbreken. Er waren clubrecord evenaringen voor Wessel van Velsen (hoogspringen) en Pien de Vooght (600m.). Clubrecords waren er voor Bianca Koops (discuswerpen, verspringen,100m. en 1000m.), Frits Sluijter (hoogspringen en 1000m.), Gertjan Hooijer (verspringen, discuswerpen,100m. hoogspringen en 1000m.), Tineke Bos (100m) en Dirk Boterenbrood (discuswerpen).

De eerste plaats op de 3.000 meter was bij mannen voor Camiel Kruiswijk en bij de vrouwen voor Shirley Dolman. Bij de clubkampioenschappen was de beste pupil Lotte Bleijerveld en beste junior was Pieter Heij. 

Ook de senioren waren van de partij