Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Corona update 3 juli 2020: we mogen weer gebruikmaken van de kantine. Lees het protocol voor kantine gebruik en bezoek.

BAV pupil Sven van Miltenburg en junior Emiel Rigter springen zeer ver bij indoor

Tijdens de indoorgala van U-Track in Utrecht wist de BAV D junior Emiel Rigter een nieuw clubrecord te vestigen. Met een sprong van 5,20 meter haalde hij het 20 jaar oude record van Jeroen van Vuure uit de boeken. Emiel is met deze sprong op dit moment 1e van Nederland in zijn leeftijdsklasse. In zijn leeftijdsklasse aller tijden bezet hij op dit onderdeel de 12e plaats. Met een clubrecord op de 60 meter horden, 9,43 sec, wist hij de 2e plaats in het landelijk klassement te bereiken. In het klassement aller tijden staat hij op dit onderdeel ook 2e. Sven van Miltenburg verbeterde bij het verspringen het clubrecord bij de A2 pupillen. Hij wist het te zetten op 4,21 meter. Naast Emiel en Sven deden er nog 7 andere atleten van de BAV mee. Vele van hen wisten hun persoonlijk record wederom aan te scherpen. Bij de pupillen wisten Ruben Rigter en Sven van Miltenburg zich goed te handhaven in de top. Ruben behaalde bij de A1 pupillen een mooie 7e plaats. Sven behaalde bij de A2 pupillen een 4e plaats. Bij de D junioren deed naast Emiel ook Koen Zahradnik mee. Hij wist met een PR bij het verspringen uiteindelijk een 10e plaats te bereiken in de meerkamp. Bij de 60 meter horden werd hij 9e. Bij de meisjes D junioren wist Rohmana Koops met een degelijke wedstrijd in de meerkamp een plek in de middenmoot te bemachtigen. Mark Rigter en Dylan Jansen streden mee om een goede klassering bij de jongens junioren C. Op 1 cm na wist Mark onder de 5 meter te blijven met het verspringen. Binnenkort zal hij ook deze magische afstand bereiken. Met een 5e en 10 plaats (Mark, Dylan), konden beide atleten terug zien op een goede wedstrijd. Bij de meisjes C junioren stonden Naomhy Koops en Demy Zahradnik voor de BAV aan de start. Demy wist zich goed staande te houden in het sterke deelnemersveld. Met uiteindelijk een 6e plaats in de meerkamp eindrangschikking kan ze tevreden terug kijken op deze wedstrijd. Naomhy moest zich tevreden stellen met een 28e plaats. Haar zus Shariva wist zich bij de meisjes B junioren niet bovenin te melden. Met toch redelijk goede prestaties behaalde zij de 12e plaats. Of alle atleten alles gegeven hebben is niet duidelijk. Wel was bekend dat ze zich een dag later moesten laten zien bij de eigen J.A.M. indoor van de BAV in de Trits.