Over de BAV Hardlopen Start to Run Jeugd Lid worden Wandelfit

PR-weekend bij de BAV, 55 PR’s verbroken

Eindelijk was het zover na maanden van voorbereiden, de PR-Avondwedstrijd (7 en 8 september) voor de BAV pupillen. Meestal een wedstrijd die in April word georganiseerd. Maar omdat de atletiekbaan nog niet klaar was hebben we het verschoven. Het programma bestond uit op zaterdagavond een wedstrijd, daarna film kijken en overnachten in het clubgebouw. Afgerond met een training op zondagochtend.

De eerste kinderen waren zaterdag thuis niet meer te houden en kwamen een half uurtje voor aanvang al aan bij het clubgebouw. Om 16:00 uur was iedereen aanwezig en kon het feest beginnen. Eerst pasta eten en om 18.15 uur begon de wedstrijd met de onderdelen: sprint, verspringen, kogelstoten, balwerpen en de afsluitende lange afstand.

De weersvoorspellingen waren niet erg positief maar uiteindelijk kwam de regen pas zondagochtend en verliep de wedstrijd vlekkeloos. Bij alle onderdelen sneuvelden PR’s. In het totaal zelfs 55!! Om 19.45 uur hebben we de veldverlichting aangedaan. Dat is wel echt gaaf! Met ook nog een gezellig muziekje op de achtergrond was het feest helemaal compleet. Om 22.00 uur was alles afgelopen en hebben we nog twee leuke films gekeken voordat de kinderen en begeleiding met z’n allen in de kantine gingen slapen. Slapen? Dat doen we niet, was het motto. Tegen half twee was het toch echt nodig om te slapen, want de volgende ochtend stond er nog de afsluitende training op het programma. Helaas kon deze niet doorgaan vanwege het slechte weer. Toen het toch even droog werd konden we toch even een korte training doen. Het weekend werd afgesloten met het uitdelen van de prestatiekaarten en de PR Challenge medailles. Download de uitslagen.
Dit weekend is medemogelijk gemaakt door de sponsors: Boni Baarn, Bakker Olivers en Slagerij Chris van Boeijen onze dank hiervoor!