Over de BAV Hardlopen Start to Run Jeugd Lid worden Wandelfit

BAV jeugd haalt 1200 euro op

Afgelopen zaterdag 29 juni hield de BAV weer haar Survaton.  Elk jaar houdt de BAV een Survaton waarbij er geld ingezameld wordt voor extra activiteiten voor de BAV jeugd.

Dit jaar staat een speeltoestel bij de nieuwe atletiekbaan op het verlanglijstje. Atleten, vriendjes en vriendinnetjes en papa’s en mama’s waren allemaal van de partij voor dit spektakel.

Voor het eerst werd de Survaton gehouden in het mooie bos achter het pand van AT Osborne. Een toplocatie voor deze survivalrun. De parcoursbouwers van de BAV hadden een knap staaltje werk geleverd. Een waterpassage van 10 meter (iedereen moest tot z’n middel door het water), een touwbrug van 7 meter. Daarna een slingerend bosparcours met veel hindernissen en als klap op de vuurpijl een vieze moddersloot waar je ook nog eens onder een hele lage brug door moest.

Er waren prijzen voor de vieste deelnemers, daar had de jury het lastig mee, want iedereen zat onder de modder. Gelukkig was er een tuinslang (wel met ijskoud water)  waarmee iedereen afgespoeld kon worden.

Alle donateurs ontzettend bedankt voor hun bijdrage, 1200 euro is een heel mooi bedrag! En we willen graag AT Osborne bedanken voor het beschikbaar stellen van hun terrein.