Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Corona update 3 juli 2020: we mogen weer gebruikmaken van de kantine. Lees het protocol voor kantine gebruik en bezoek.

Camiel Kruiswijk wint Veluwepoortloop in Nijkerk

Afgelopen zaterdag verscheen een kleine groep wegatleten van de BAV aan de start van de Veluwepoortloop in Nijkerk. De weersomstandigheden waren gunstig voor een mooie wedstrijd. Alleen in de polder waar het 5 km parcours voornamelijk door liep hadden de lopers af en toe last van de wind. Camiel Kruiswijk ging hard van start en liep al snel op kop. Hij liep lekker ontspannen en kon het tempo hoog houden. Hij kwam als eerste met een halve minuut voorsprong in 17.23 over de finish. Dit was tevens een persoonlijk record. Tom van Kerkoerle en Stefan Leeflang liepen de eerste drie kilometer gelijk op. Het zag er naar uit dat zij ook het podium zouden halen. Jammer genoeg konden zij deze positie niet vasthouden. Tom finishte als 6e in een tijd van 18.26 . Stefan werd 7e in 18.35. Bernadette Vink en Marina Bos bouwden de race rustig op. Na ongeveer één kilometer kon Marina het tempo van Bernadette niet vasthouden. Bernadette liep een sterke wedstrijd en eindigde op een mooie 3e plaats. Met de tijd (24.11) was zij niet helemaal tevreden. Marina kon met een goed gevoel terugkijken op deze wedstrijd. Zij werd 8e met een persoonlijk record (26.32).