Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Corona update 3 juli 2020: we mogen weer gebruikmaken van de kantine. Lees het protocol voor kantine gebruik en bezoek.

Mooie afsluiting regiotrainingen

Op 5 april ging een groep junioren naar Almere om daar aan een blokmeerkamp mee te doen. Bij deze wedstrijd konden de atleten laten zien wat ze de afgelopen vier zondagen op de regiotrainingen hadden bijgeleerd. Bij de jongens D sneuvelde menig clubrecord, ook werden veel persoonlijke records gehaald. Bij het verspringen sprong Emiel Rigter maar liefst 5,27m en verbeterde daarmee het clubrecord uit 1989 met 1 cm. Arthur Bouma en Jochem Portman sprongen beiden een persoonlijk record. Op de 400m liep Luc van Dormolen een clubrecord in 67s. Bij de sprint liet Luc de Jong zien dat hij vooruit was gegaan en liep de 80m in 11.8s. Koen Zahradnik liet zien dat werpen hem goed afgaat. Bij het kogelstoten behaalde hij een afstand van 6.67m. Bij het discuswerpen kwam hij tot 17.52 m. De meisjes D junioren zijn ook al goed in vorm aan het komen. Vooral Maja van Gisbergen liet dat blijken met werpen. Haar discus landde op 18.64m. Ook bij het kogelstoten boekte ze vooruitgang (6.84m.). Bij het verspringen was Juliette de Klerk het best in vorm. Zij sprong als enige over de 4 meter met een sprong van 4.01m Op de 60m sprint liepen Ina van Woersem en Rohmana Koops beiden een persoonlijk record . Op de lange afstand liet Shirley Dolman zien dat ze goed in vorm is. Zij liep een mooie tijd op de 1000m en op de 400m een clubrecord in 70sec. Ook bij de jongens C junioren werd er goed gepresteerd. Daar liep Ingmar de Klerk een snelle 1000m in 3,13 min. Rico van der Pol liep op de 400m een mooie race en finishte in 64.4s. Mark Rigter had een persoonlijk record bij het verspringen met een sprong van 4.68m. Ook op de 100m sprint zette hij een nieuwe tijd neer met 13.3s. Demy Zahradnik liet bij de meisjes junioren C zien dat ze snel is op de sprint en liep de 80m in11,2s. Inez van der Steen had met verspringen een goede dag en sprong over de 4 meter (4.02m). Na lang en hard trainen was het eindelijk zover, een clubrecord voor Yannicke Kruiswijk bij het discuswerpen. Met een worp van 25.22m staat dit nu op haar naam. Naohmy Koops verbeterde haar persoonlijk record bij het kogelstoten met een worp van 6,26m. Junior B Shariva koops liep haar 100m in 14,4s en kwam bij het verspringen ook weer ruim over de 4 m. Bij de meisjes A junioren was er een clubrecord voor Marina Bos. Haar discus landde op 28,83m. Al deze atleten hebben laten lieten zien dat het harde trainen goed was voor veel persoonlijke records. Uitslagen als pdf