Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Corona update 3 juli 2020: we mogen weer gebruikmaken van de kantine. Lees het protocol voor kantine gebruik en bezoek.

BAV jeugd slaat toe tijdens Eemnesser polderloop

Afgelopen zondag ging voor de 34e keer de Eemnesserpolderloop van start. Dit jaar was er weer record gebroken wat betreft het aantal deelnemers. Alle inkomsten van deze loop zijn ten behoeve van het project van Pater Wijnand van Wegen. Dit keer voor het bouwen van twee nieuwe schoollokalen in het Zuid-Afrikaanse Friesdale, het voormalig werkterrein van de pater. Onder de vele deelnemers waren ook een aantal, voornamelijk jeugdige, BAV atleten. Het parcours bestond uit 1 ronde van 5,5 km en er kon gekozen worden tussen 1, 2 of 3 ronden. Bij de meisjes t/m 12 jaar stonden Shirley Dolman, Rohmana Koops en Lotte de Jong aan de start. Bij de jongens t/m 12 jaar deed Luc de Jong mee. Bas van der Vuurst en Mark Rigter liepen bij de grote mannen mee. Dirk Boterenbrood legde het parcours snelwandelend af. Na de start liepen alle bav-ers goed voorin. Na 1 km liep Bas op de 3e plek en dit heeft hij vol gehouden tot aan het eind. Luc en Mark liepen hier vlak achter. Mark die last had van een kuitblessure kon het snelle tempo niet volhouden en moest Luc laten gaan. Die kon goed stand houden en liep naar de 1e plek bij de jeugd in een tijd van 21.59s. Vlak daarachter liepen de meisjes van de BAV. In een straf tempo liep Lotte in een geweldige tijd van 22.47s naar de 1e plek gevolgd door Rohmana en Shirley in een tijd van respectievelijk 23.18s en 23.39s. Na deze mooie resultaten volgde op het terras van ?De Deel? de prijsuitreiking en ?de kus? van de pater.