Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

Hardloopkanon uit Kenia verschijnt aan de start bij de 2e BAV Wintercup op 16 december

Aanstaande zondag verschijnt de 25 jarige Lucy Macharia uit Kenia aan de start bij de 10 km wedstrijd. Zij gebruikt de Wintercup als voorbereiding op de I.A.A.F Cross in Brussel op 23 december. Lucy Macharia heeft op de 10km een PR van 32.12 staan. Zij heeft haar PR dit jaar gelopen. Loopt zij nog sneller op de bospaden van het landgoed Pijnenburg?

Naast dit hardloopgeweld is het rond het start- en finishgebied ook extra gezellig.  FeelGoodTentEvent zorgt voor een warme tent in decembersferen met een mooie kerstboom en typische winterversnaperingen. De snert, poffertjes, glühwein en warme chocolademelk ontbreken niet. De broodtrommeltjes kunnen thuis blijven: een lekker broodje warme bockworst gaat er altijd in.

Daarnaast is er mogelijkheid om de laatste kerstinkopen te doen. Sherpa is aanwezig met kerststukjes, kransen en mooie kaarsen. Als u nog een leuk cadeautje zoekt, dan vindt u vast wat bijzonders bij de Sherpastand. Wist u overigens dat de kerstbomen van Sherpa grotendeels van landgoed Pijnenburg afkomstig zijn? Voor een mooie Pijnenburgboom kunt u zoals ieder jaar terecht schuin tegenover de Albert Heijn in Baarn.

Maar er moet natuurlijk wel gelopen worden. De starttijden en de opzet van de wedstrijden zijn onveranderd. De jeugd start om 11.00 uur in verschillende leeftijdscategorieën. Om 12.00 begint de Korte Cross van 4 km en om 12.30 de 10 km wedstrijd. Vanaf 13.30 is het bos het terrein van de hardlopende recreanten, Sportief Wandelaars en Nordic Walkers.