Over de BAV Hardlopen Start to Run Jeugd Lid worden Wandelfit

Wie jarig is trakteert

Het is heerlijk om te wandelen en hard te lopen, dat weten alle BAV-leden. En als je dat kunt doen in een mooie groene omgeving is dat extra fijn.

Wie in Baarn woont heeft keuze genoeg. De bossen bij Groeneveld en Lage Vuursche bieden ieder seizoen weer een prachtig decor om sportief bezig te zijn. Ook het Baarnse Bos heeft veel te bieden. De jeugd traint er wekelijks en menig geblesseerde atleet is er zijn revalidatie gestart.

Het was de afgelopen periode een beetje rommelig rond de Grote Kom, maar uiteindelijk wordt het weer een prachtige plek in het hart van Baarn. Wat nog ontbreekt zijn mooie bomen bij de grote kom. Daarom is de actie 'kleed het Baarnse Bos aan' gestart.

Als 50-jarige BAV leek het ons een leuk idee om wat terug te doen voor de Baarnse Gemeenschap. Tijdens de diverse  jubileumactiviteiten ging een collectebus in het rond.

De opbrengst van 100 Euro is precies genoeg voor een eigen BAV boom rond de Grote Kom; over een paar jaar kunnen we stretchen tegen onze 'eigen' boom.

Zie ook: hetbaarnsebos.in-ontwikkeling.com heel toepasselijk hebben we gekozen voor de boom met het nummer B 50, waarmee ons jubileum in de herinnering zal blijven. De BAV zal een vermelding krijgen op het digitale sponsorbord op de bovengenoemde website.