Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

D junioren van de BAV winnen de gebiedsfinale

Op zaterdag 20 juni streden de jongens C en D junioren in Purmerend mee in de gebiedsfinale. Voor de jongens D junioren werd het een gedenkwaardige dag. Samen met 8 andere ploegen moest er gestreden worden om een plaats in de landelijke finale. Alleen de eerst geplaatste zou zich rechtstreeks plaatsen. De overige teams zouden op punten nog een kans maken voor die landelijke finale. In totaal doen er 9 ploegen mee in de landelijke finale.De jongens D junioren gingen als tweede geplaatste de gebiedsfinale in. De eerste 5 teams stonden dicht bij elkaar wat punten betreft. Het werd dan ook een spannende wedstrijddag. De atleten presteerden boven verwachting. Maar dat deden de andere teams ook. Met nog twee onderdelen te gaan stond de BAV met 19 punten achter de GAC. Almere 81 en Hera volgde de BAV op de voet. Met nog 1 uitslag te verrekenen had de BAV een voorsprong van ruim 100 punten. De officiƫle uitslag werd pas bij de prijsuitreiking bekend gemaakt. Het waren spannende momenten voor de atleten, trainers en meegekomen ouders. Toen duidelijk was dat de eerste plaats was bereikt kon iedereen zijn geluk niet op. Deze eerste plaats betekende een rechtstreekse plaatsing in de landelijke finale. Een opdracht die door de atleten goed was uitgevoerd. Hierbij willen we dan ook Koen, Luc & Luc, Emiel, Bebeto, Sven, Christiaan, Martijn, Baus, Max en Thijs feliciteren met hun overwinning. Later meer over deze wedstrijd????..