Over de BAV Hardlopen Start to Run Jeugd Lid worden Wandelfit

Zondag 4 november 2012 65e Maple Leaf Cross, nu ook voor Nordic Walking en Sportief Wandelen!

Dit jaar viert de oudste Cross van Nederland, de Maple Leaf Cross, zijn 65e editie en dat wordt feestelijk gevierd!

Voor het eerst wordt deze, tot de top 10 Lopen behorende klassieker van Gooi-, Vecht- en Eemstreek (zie ook: http://www.toptienlopen.nl/), nu ook opengesteld voor Nordic Walkers en Sportief Wandelaars.

De Maple Leaf cross is een uitdagende cross met een aantal pittige heuvels door het mooie natuurgebied bij Anna's Hoeve te Hilversum en wordt georganiseerd door de Gooise Atletiek Club Hilversum.

Het stevige parcours van 3 en 4,5 km voor deelnemers van Sportief Wandelen en Nordic Walken is daarom zeer de moeite waard! Laat u vooral niet misleiden door de ogenschijnlijk korte afstanden: het is wel een Cross!


Inschrijvingen
De Cross staat al enige tijd open voor inschrijving. Vanwege de beperkte tijd die dag moet er rekening mee worden gehouden dat er voor na-inschrijving op de dag zelf weinig tijd is: wil je zeker zijn van je startplaats, dan is voorinschrijving aanbevolen.

Ga voor inschrijving naar http://www.mapleleafcross.nl/, klik op “Programma/inschrijven”en vul het inschrijvingsformulier in via de link onderin onder het kopje “Voorinschrijven”.

Tot en met 21 oktober kunt je nog inschrijven voor deze magnifieke klassieker!