Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Zonnige BAV clubkampioenschappen op sportpark Ter Eem

Afgelopen zondag 20 September vonden de jaarlijkse BAV clubkampioenschappen op de grasbaan van Ter Eem plaats. Ruim honderd atleten, van minipupil tot masters 70+ , gingen op sportieve wijze de onderlinge strijd aan. De succesvolle blokmeerkamp formule maakt dat iedere atleet op zijn/haar favoriete atletiekonderdelen kan laten zien waar ze toe in staat zijn. Het weer zat goed mee, in de middag brak de zon door , dit zorgde dat iedereen met nog meer plezier tot grote prestaties kwam. Aangemoedigd door vaders, moeders, opa?s en oma?s leken veel van de pupillen vleugels te krijgen bij de hardloopnummers. Alle trainers waren aanwezig en konden hier en daar met wat aanwijzingen de atleten tot nog betere prestaties brengen. Het wedstrijdsecretariaat draaide overuren, in korte tijd moesten ruim 600 prestaties met de computer verwerkt worden. Hierdoor konden aan het einde van de dag alle nummers 1, 2 en 3 op het podium gehuldigd worden, alle andere deelnemers gingen met een mooie herinneringsmedaille naar huis. Mede door de inzet van ruim 30 juryleden kunnen alle atleten terugkijken op een fantastische dag.