Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

PR-COMPETITIE 2009-2010

Dit jaar is er weer een nieuwe start met de pr-competitie. Wedstrijden vanaf 1 oktober 2009 tellen mee. Helaas zijn Nikki en Shariva wegens drukke schoolwerkzaamheden gestopt met de organisatie van de PR-competitie. Zij hebben dit een aantal jaren zeer kundig gedaan en ik wil ze graag, namens iedereen, bedanken voorhun inzet. Ik ben gevraagd door de dames om het stokje over te nemen. Mijn naam is Kirsten van Miltenburg. Ik ben de moeder van Sven, Thijs en Jelle die alle drie fanatieke BAV-ers zijn. Ik vind het erg leuk om het over te nemen maar ga gelijk ook wat aanpassingen doen. De volgende aanpassingen komen er dit jaar: Alle competitiewedstrijden tellen mee (dus ook de cross) Daarnaast alleen nog als extra :
  • 3x indoor
  • 3x outdoor
  • 3x weg
  • 3x cross
Op alle onderdelen telt je PR mee, dus voor bv kogel indoor èn kogel outdoor. Dus stuur allemaal je PR?s en CR?s op naar pr_bavvers@live.nl !!!! Let op: ook evenaringen tellen mee!
  • Clubrecord = 3 punten.
  • Evenaring clubrecord = 2 punten.
  • Persoonlijk record = 2 punten.
  • Evenaring persoonlijk record = 1 punt.
Ik wens jullie allen een super sportief jaar toe!! Kirsten van Miltenburg