Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

AV PIJNENBURG ORGANISEERT CLINIC MEETING 2012

Op zaterdag 30 juni 2012 zal Atletiekvereniging Pijnenburg te Soest de eerste editie van de AVP Clinic Meeting organiseren. Op deze datum zullen twee (ex) top-atleten hun kennis, kunde en ervaring overdragen aan een selectie van Pijnenburg atleten.

Wilbert Pennings (hoogspringen) en Roar Strooper (speerwerpen) zullen op zaterdag 30 juni twee clinics verzorgen voor de Soester atleten van AV Pijnenburg. Pennings is maar liefst dertienvoudig Nederlands kampioen hoogspringen en nog steeds recordhouder met een sprong van 2,31 meter. Roar Strooper is ex-bondscoach van de atletiekunie en was zelf een niet onverdienstelijke speerwerper. Zijn record bedraagt maar liefst 69,54 meter!

Tijdens de twee uur durende clinics zullen ongeveer 20 atleten van AV Pijnenburg de fijne kneepjes van deze toppers aangereikt krijgen. Uiteraard is publiek meer dan welkom om onze atleten aan het werk te zien. Bovendien hopen we natuurlijk op een paar sprongen en worpen van Wilbert en Roar.

De accommodatie van AV Pijnenburg is voor iedereen gratis toegankelijk. De clinics beginnen om 10:00 uur en zullen van voldoende commentaar worden voorzien. Er zullen veel atleten en trainers van AV Pijnenburg aanwezig zijn die met plezier al uw vragen zullen beantwoorden. Voor een hapje en een drankje kunt u uiteraard terecht in de gezellige kantine van Pijnenburg. Het programma is uiterlijk om 13:00 uur afgelopen.

We verwelkomen u graag op zaterdag 30 juni 2012 op de atletiekbaan van AV Pijnenburg aan de Wieksloterweg OZ10 te Soest.