Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

Supporters nodig voor Halve marathon van Amersfoort!

Zondag 10 juni is het zover; dan wordt weer de Halve van Amersfoort gelopen; maar liefst 16 BAVers lopen mee aan deze mooie maar zware afstand. Ze kunnen dus wel wat steun gebruiken.

Daarom bij deze de uitnodiging om met z'n allen a.s. zondag per fiets naar Amersfoort af te reizen en onze BAVvrienden naar de eindstreep te schreeuwen! Fluitjes, toeters ed meenemen mag ook. En ook een lunchpakketje is een aanrader (finish wordt zo vanaf kwart voor 12 verwacht, maar dan zijn nog niet alle lopers binnen en zijn we ook nog lang niet thuis).

De start is om 10 uur; we kunnen onze BAV-lopers maar liefst 3x aanmoedigen: bij het 3km punt (Amsterdamse weg), even voorbij het 15km punt (Stichtse Rotonde) en bij het 20km punt (Zuidsingel). Daarna kunnen we eventueel nog naar de finish gaan, maar of dat door de drukte heen gaat lukken, is de vraag. 

Om op tijd bij het 3km punt te zijn, starten de fietsers uit Baarn zondag stipt om half 10 op het bruggetje bij het Bremeentje (hoek Lepelaarstraat/Zuringlaan). De Soesters komen er dan even later bij vanaf de 1e spoorwegovergang (bij de Grote Melm). Gezamenlijk fietsen we dan verder naar het 3km punt.
 
Voor de herkenbaarheid is het leuk om in het gele BAV shirt te gaan (voorzover de weersomstandigheden dit toelaten); hopelijk doen de lopers dit ook, want dan zien we ze bijtijds aankomen en kunnen we ze toejuichen cq op de foto zetten!