Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

Herinnering: Zaterdagmiddag 2 Juni vanaf 16:00 uur afscheidsfeest van onze grasbaan bij het clubhuis

Even ter herinnering voor a.s. zaterdagmiddag, iedereen is van harte welkom om afscheid te komen nemen van onze grasbaan.

Velen van ons, zo niet iedereen hebben goede herinneringen aan de baan. Iedereen mag zelf een stuk gras uit de baan steken en mee naar huis nemen, wij zorgen voor een kratje om het mee naar huis te vervoeren, je krijgt er zelfs een Certificaat van Echtheid bij. Wie heeft er niet ooit een clubrecord of PR gelopen, gesprongen of geworpen. Om maar niet te denken aan al het zweet tijdens de vele ronden van trainingen door velen ons. Misschien is er iemand wel ergens op de baan verliefd geworden op een clubgenoot of genote. Of heb je een superafstand gelopen met een Coopertest en wil je een stukje gras dat precies bij die afstand ligt. Of net die graspol waar je je verste afstand met speer of discus hebt geworpen. Of die plek waar je met je rug op de grond in de zomer naar de wolken hebt liggen kijken en toen een fantastisch idee hebt gekregen. Of alle leden die met de startersclinics op de grasbaan hun eerste hardloopmeters hebben gemaakt en nu dolblij zijn dat ze hebben ontdekt dat hardlopen zo leuk is. Of een stukje van de finishlijn waar je lekker net voor die ander eerde over de streep kwam met je tong op je schoenen. Of zomaar, omdat je gewoon een stukje van dat gras wil hebben voor het hebben. Het maakt niet uit, kom zaterdag lekker naar het veld en eet en drink een hapje mee.

Wij zorgen voor de sate en patat en de drankjes. We hopen velen van jullie te zien.