Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

3e Wintercup – finaledag 17 januari 2010 afgelast

De conditie van het parcours is dusdanig onvelig door ijsvorming dat het niet verantwoord is om het evenement te laten doorgaan. Na diversen malen het parcours te hebben gecontroleerd op de veiligheid voor onze gasten en het inwinnen van het advies van de hulpverleningsorganisatie, het Rode Kruis, heeft de BAV-wintercupcommissie het besluit moeten nemen omĀ alle geplande starts niet te laten doorgaan. De conditie van het parcours is dusdanig onveilig door ijsvorming dat het niet verantwoord is om het evenement te laten doorgaan. Het Rode Kruis heeft, mede gelet op de slechte parcoursconditie en daardoor moeilijke bereikbaarheid bij calamiteiten, een negatief advies afgegeven. Helaas heeft de organisatie, voor het eerst in de 35 jarige historie van dit evenement, dit besluit moeten nemen.