Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

Afronding 3e Wintercupdag en eindafhandeling

De 3e wedstrijddag van de BAV Wintercup 2009-10 is helaas afgelast; wij hebben in de afgelopen dagen geprobeerd zo veel mogelijk deelnemers te bereiken en dat is ons in de meeste gevallen gelukt. Wij hebben vandaag tussen 10.00 en 13.30 uur minder dan 20 deelnemers of toeschouwers moeten teleurstellen. De omstandigheden op het parcours waren en zijn echter van dien aard dat het onverantwoord is om daarop hard te laten lopen. De Wintercupcommissie van de BAV heeft hedenochtend besloten een aantal veelgestelde vragen als volgt af te handelen: Hoe krijg ik mijn bestelde T-shirt? De T-shirt van hardlopers die hebben ingeschreven met vermelding van een atletiekvereniging worden afgegeven in het clubgebouw of opgestuurd naar uw vereniging. Er is een lijst met uw naam en de maat van het bestelde T-shirt bijgevoegd.  Hardlopers die niet hebben ingeschreven onder vermelding van een vereniging krijgen het shirt thuisbezorgd of opgestuurd als wij beschikken over adresgegevens. Dit geldt zeker voor wie ingeschreven heeft via www.inschrijven.nl. Van enkele deelnemers beschikken wij wel over een naam en woonplaats, maar niet over een adres. Deze deelnemers kunnen een e-mail met adresgegevens sturen aan info@bav-baarn.nl waarna nadere afspraken kunnen worden gemaakt. Leden van de BAV en inwoners van Baarn waarvan wij geen adresgegevens hebben kunnen het T-shirt ophalen in het clubgebouw  van de BAV op sportpark ?Ter Eem?, op dinsdag en donderdag na 20.30 uur en op zaterdag tussen 10.30 en 12.00 uur. Wordt er een nieuwe datum vastgesteld? Dit is helaas organisatorisch niet mogelijk. De hardloopkalender is komende weken overvol en wij zouden anders verenigingen in onze regio ? waarmee jaarlijks goede afspraken gemaakt worden over het vastleggen van data ? oneerlijke concurrentie aandoen. Het verplaatsen van officiële wedstrijden ? Wedstrijd 10 kilometer en de Korte Cross ? van de Atletiekunie is op zo korte termijn ook niet mogelijk. Komt er een einduitslag? Voor de einduitslag van de serie van drie wedstrijden ? alle jeugdlopen, de Korte Cross en de Wedstrijd 10 kilometer ? komen formeel alleen de deelnemers in aanmerking die voor de serie van drie hebben ingeschreven hebben en minstens 2 keer hebben gelopen, waarbij meelopen op de derde dag verplicht is. Dit is door het afgelasten van de derde wedstrijddag niet mogelijk. Wij hebben daarom besloten dat er een einduitslag gemaakt zal worden waarin zijn opgenomen alle atleten die hebben gelopen op 22 november en 13 december. De twee tijden worden opgeteld en per klasse wordt de deelnemer met de snelste opgetelde tijd winnaar in zijn of haar klasse. Deze einduitslagen (met uitzondering van de samenvatting van de trimlopen, die later gereed zijn) worden zo snel mogelijk op de website www.bav-baarn.nl gepubliceerd, zijn hieraan bijgevoegd en worden toegezonden aan de deelnemers die hebben aangegeven de uitslag per e-mail te willen ontvangen. Wij streven ernaar om die prijzen via uw vereniging uit te delen of die naar uw huisadres te sturen. Rest ons nog u, mede namens onze ongeveer honderd medewerkers, aan te geven dat dit in onze 35 jarige geschiedenis nog nooit is voorgekomen wij zouden u daarom graag in november van dit jaar weer aan de start zien voor de 36e editie van ons evenement. Met nog steeds enigszins spijtige sportgroeten namens de BAV Wintercupcommissie