Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

Clubrecords sneuvelen tijdens Clubkampioenschappen 2011

Afgelopen zondag 2 oktober zijn de clubkampioenschappen gehouden. Normaal gesproken houd je in oktober rekening met regen, maar nu moest de zonnebrand er nog aan te pas komen. De meerkamp bestond uit de onderdelen sprint, verspringen, hoogspringen, kogelstoten en lange afstand. Voor de junioren en senioren was als extra onderdeel speerwerpen opgenomen. Naast de meerkamp stond er ook nog een 3.000 meter wedstrijd op het programma.

Er werd zeer goed gepresteerd door de bijna 100 atleten, alleen al de pupillen wisten met z’n allen 75 PR’s te verbreken. Er waren clubrecordevenaringen voor Jort Mol Lous (hoogspringen) en Jelle van Miltenburg (hoogspringen). Clubrecords waren er voor Liesbeth Sitters (verspringen, 100m, speerwerpen en kogelstoten), Bianca Koops (hoogspringen), Michael Terpstra (kogelstoten), Rob Pit (3000 m), Tineke Bos (speerwerpen) en Shariva Koops (1000m).

De eerste plaats op de 3.000 meter was voor Camiel Kruiswijk. Bij de meerkamp was de beste pupil Niels Koelink en beste junior was Thijs Buwalda. Zij kregen van sponsor La Foot een mooie stimuleringsprijs.

De zeer geslaagde dag werd traditioneel afgesloten met patatjes en saté. Zouden het de laatste clubkampioenschappen op gras geweest zijn?

Uitslag 3.000 meter
Uitslag meerkamp

Kijk bij het onderdeel foto's voor de vele mooie foto's die Kirsten van Miltenburg weer gemaakt heeft.