Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Collectieve Vrijwilligers Verzekering

De Gemeente Baarn heeft per januari 2009 een collectieve Vrijwilligersverzekering afgesloten. Dit betekent dat elke vrijwilliger die als vrijwilliger staat aangemeld via deze verzekering gedekt is tijdens de vrijwilligers werkzaamheden. Deze verzekering is een samenwerking tussen de Vereniging Nederlandse Gemeenten (VNG) en Centraal Beheer Achmea.

Voor Baarn geldt dat het kantoor Kooiman en ’t Hooght aan de Dalweg 5, voor de besturen van de vrijwilligersorganisatie een ondersteunende rol heeft. Een en ander in samenwerking met de Stichting Vrijwilligers Baarn, onderdeel van de Stichting Welzijn Baarn.

Voor nadere informatie en formulieren http://www.vrijwilligersbaarn.nl/voor_organisaties/informatie_en_documentatie/downloads/2