Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

24 augustus Gildeloop in soest weer op de kalender!

Op woensdag avond 24 augustus a.s. organiseert atletiekvereniging Pijnenburg, in het kader van de bekende Gildefeesten, de erg gezellige jaarlijkse Gildeloop.

Voor vele BAV-ers 1 van de eerste wedstrijdjes na een hopelijk heerlijke vakantieperiode. Vaak lopen BAV-ers in de voorste gelederen mee. Op de wedstrijddag kan de na-inschrijving, vanaf 17:30 uur, nog plaats vinden in de Schaapskooi aan de Ferdinand Huycklaan in Soest.

Dit is vlak bij het start- en finishgebied bij het Gildeterrein aan de Peter v.d. Breemerweg. De jeugdloop t/m 12 jaar (1.455 meter) start om 18:40 uur, waarna de jeugd van 13 t/m 16 jaar tegelijk start met de overige lopers om 19:00 uur. Er kan gekozen worden uit 1, 2 of 3 ronden ca. 3.250 meter. De jeugd t/m 16 jaar betaalt 2 euro inschrijfgeld en de overige 4 euro (inclusief drankje en consumptiebon).

Na afloop kan er nog gezellig worden nagepraat en gedronken in de Schaapskooi.

Kom gezellig met z’n allen deelnemen, dat is ook leuk voor de organiserende vereniging, waar de BAV al jaren een goede band mee heeft.