Over de BAV Hardlopen Start to Run Jeugd Lid worden Wandelfit

BAV PR-avondwedstrijd weer groot succes, 48 PR?s verbroken 14/15 mei

 Eindelijk was het zover na maanden van voorbereiden, de PR-avondwedstrijd van de BAV pupillen. Een avondwedstrijd, met een nachtje slapen in het clubhuis.

De eerste kinderen waren thuis niet meer te houden en kwamen een half uurtje voor aanvang al aan. Om 16 uur was iedereen er en kon het feest beginnen. Alvast de slaapplekken inrichten en afscheid nemen van de ouders. Daarna pasta eten, om 18.15 uur begon de wedstrijd met de onderdelen sprinten, verspringen, kogelstoten, balwerpen en een lange afstand. Het weer was prima en iedereen had het prima naar zijn zin.

Om 21.45 uur was alles afgelopen en hebben we nog 2 leuke films gekeken, Dik Trom en Ice Age 3. Onder de film hebben we lekker snoep en chips gegeten, dat was gesponsord door de Coop. Daarna gingen de kinderen en begeleiding met zijn allen in de kantine slapen. Slapen, ja, dat doen we niet, was het motto. Tegen half twee was het toch echt nodig om te slapen, want de volgende ochtend stond er nog een afsluitende training op het programma.

Eerst om 9.00 uur met zijn allen ontbeten, dit ontbijt was gesponsord door Albert Heijn, bedankt hiervoor. De warming up werd gedaan door een ouder, allemaal oefeningen en pasjes op muziek. Na toch een kleine aanpassing in de training kwamen sommige ouders iets eerder (hadden hun kind toch wel gemist). Een gezamenlijke estafette was echt het einde van een leuk, gezellig, vrolijk, veel gelachen en voor herhaling vatbaar weekeind. Tijdens deze wedstrijd hadden 14 kinderen weer een medaille verdiend in het kader van de BAV PR CHALLENGE.

Om 12.00 uur koffie, thee en limonade met een plak cake en snoep als afsluiting. Opruimen en heerlijk naar huis. Ouders, trainers en sponsors bedankt!