Over de BAV Hardlopen Start to Run Jeugd Lid worden Wandelfit

Ronald Pothuizen is op pad naar de Weissensee om zijn sponsoractie te volbrengen

Zoals de leden van de BAV in het voorlaatste clubblad (januari 2011) op de pagina’s 15 en 16 hebben kunnen lezen gaat Ronald Pothuizen eind januari / begin februari proberen om binnen 8 dagen 3 keer een Elfstedentocht op de Weissensee in Oostenrijk te volbrengen. Alles in het teken voor kinderen in de sloppenwijken van Nairobi.
Ronald is zelf in de sloppenwijken van Kiberia (Nairaobi) geweest om er aan kinderen tennis clinics te geven en had daarover, aan de koffietafel na een donderdagavondtraining, prachtige verhalen.
Ronald is een ervaren duursporter en heeft al menig huzarenstukje op zijn naam staan.
Een aantal lopers van de dinsdag- en donderdagavondgroepen (en misschien nog veel meer BAV-leden) hebben zich al bij Ronald aangemeld voor deze geweldige actie.

Ronald is gisteren (21-01-2011) op pad gegaan om zijn krachttoer in Oostenrijk te volbrengen. Een mooie gelegenheid om op dit moment dit artikeltje (en aanmoediging) te plaatsen op de website van de BAV. Hij zal zich eerst een weekje op het schaatsen voorbereiden, om “ijsbenen” te krijgen, zoals hij dat zelf zo mooi noemde!

De lezers van dit verhaaltje zouden Ronald (en natuurlijk ook de kinderen in Nairobi) een groot plezier doen, door hem nu alsnog te sponsoren. Als je de aanmelding verricht, dan krijg je ook mailtjes van zijn ervaringen.
De flyer, die over deze actie gaat ligt al geruime tijd in het clubhuis, maar is voor de volledigheid ook in dit berichtje opgenomen. Je kunt er ook nog een keertje het clubblad bij pakken. Wat rond surfen op de website over deze sponsoring ( www.seriouskidsstuff.com) kan ook.
Je kunt Ronald ook mailen (ronald@seriouskidsstuff.com) of bellen (06-23746350).
Mocht je tot sponsoring over gaan, dan wordt je bij voorbaat al bedankt voor dit gebaar en wordt je ook op de hoogte gehouden van de hele actie. Download de flyer.