Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

Verslag 1e crosscompetitiewedstrijd 2010 (junioren)

Afgelopen zaterdag 6 november was het voor de junioren weer de eerste cross van het seizoen. Een mooie voorbereiding op de eerste wintercupwedstrijd van aanstaande zondag. Door de regenbuien voor en tijdens de wedstrijd begon het parcours flink blubberig te worden.

De uitslag blijkt nog niet definitief goedgekeurd te zijn. Je kunt de voorlopige uitslag alvast bekijken als pdf.

Als eerste verscheen Ingmar de Klerk aan de start bij de B junioren, daaronder veel sterke concurrenten voor deze 15 jarige. Ingmar liep al snel voor in mee tijdens deze zware 3 kilometer en kon dit nog uitbouwen naar op het laatste stuk, zo eindigde hij op een mooie 2e plek.

Bij de meiden B startte Demy Zahradnik, Yannicke Kruiswijk en Naohmy Koops, ze wisten zich goed te handhaven in deze groep, helaas viel Naohmy uit met een blessure.

Bij Luc van Dormolen waren de verwachtingen hoog, hij loopt de laatste weken erg goed en dat was ook nu weer te zien, vanaf het begin voorop tot aan de finish waar hij zijn concurrent ver achter zich liet, een welverdiende 1e plek was het resultaat. Koen Zahradnik wist beslag te leggen op de 34e plek.

Ook bij de meisje C hoge verwachtingen, Ina van Woersem moest haar grote concurrent voor laten gaan en eindigde op een 2e plek, net daarachter eindigde Juliette de klerk op de 5e plek. Shirley Dolman liep ook goed voorin mee en werd 8e. Rohmana Koops pakte welverdiend de 13e plek een mooi resultaat voor deze dames.

Bij de jongens D1 verscheen Ruben Rigter aan de start en moest de eer in zijn eentje verdedigen hij eindige in dit sterke veld op een mooie 17e plaats.
Pieter Heij veraste vriend en vijand door bij de jongens D2 als 3e te eindigen. Bart Greuter en Thijs Roskamp konden goed meekomen en eindigde op een 27e en 36e plek.

Bij de meisjes D2 deed Dorian wevers iedereen verbazen door bij haar eerste cross een 9e plek op te eisen.
Ook de meiden D1 liepen voor wat ze waard waren. Manon Stalenhoef eindige als eerste BAVver op een 20e plek. Suzanne Vink die heer eerste cross liep werd 26e En Linde Bouma 32e een goed resultaat voor deze D meiden.