Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Run4Semmy: laat je hart spreken en loop mee op 17 oktober 2010

Op 18 oktober 2009 heeft een grote groep BAV-ers de loopschoenen aangetrokken om tijdens de Marathon van Amsterdam één van de afstanden te lopen voor Stichting Semmy.  Daarbij werden zij financieel gesteund door zeer veel  Baarnaars, waaronder ook veel BAV-ers.

De Run4Semmy 2010 komt al weer dichterbij! Op 17 oktober is het zover. Stichting Semmy hoopt  dit jaar alle records van vorig jaar te verbreken:
* de in totaal 359 lopers, verdeeld over de 7,5km, de halve marathon en de hele marathon
* hebben € 126.002,02 aan donaties opgehaald

Waarom lopen voor Stichting Semmy? Vorig jaar werden we geconfronteerd met twee hele zieke kinderen op de Amalia-Astroschool in Baarn. Bij beide kinderen was in de zomer een hersenstamtumor geconstateerd. De genezingskans van deze hersenstamtumor is zeer klein. In maart 2010 is het meisje van 4 overleden. Zij heeft de strijd tegen de tumor verloren.  De jongen van 8 knokt tegen de tumor en heeft een enorme drive om te overleven.

Het enige wat wij als buitenstaanders kunnen doen is geld inzamelen voor onderzoek. Artsen  & onderzoekers zijn op zoek  naar een extra behandelmethode, welke in combinatie met bestraling, voor een beter resultaat moet gaan zorgen. De zeldzaamheid en de moeilijkheidsgraad van de tumor hebben er in het verleden toe geleid dat er weinig onderzoek is gedaan naar hersenstamtumoren.

Dus: heb je tijd en zin om mee te lopen? Schrijf je in via www.stichtingsemmy.nl. Op deze site vind je een formulier, wat je in kunt vullen. Je bent vrij om een afstand te kiezen die bij je past, van 7,5 km tot een hele marathon. Vervolgens is het de bedoeling dat je het inschrijfgeld ad € 12,50 overmaakt naar Stichting Semmy en zij regelen de verdere inschrijving bij de organisatie van de Amsterdam Marathon.

Wil je niet lopen, maar wil je een steentje bijdragen, dan kun je natuurlijk een loper sponsoren. Ik hou mij daar graag voor aanbevolen.

Ik hoop dat we weer met een grote groep BAV-ers in het startvak zullen staan en als een blauwe wolk door Amsterdam zullen lopen.

Heb je vragen, dan kun je mij aanspreken bij het lopen of mailen naar: pietersaranda@gmail.com

Met sportieve groet,

Saranda van Andel