Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Felicitaties voor Marina Bos en Nathalie Bleijerveld

Zaterdag 12 juni 2010 hebben 2 enthousiaste assistenten hun opleiding voor het officiële Pupillen Atletiek Trainers diploma in Amsterdam in ontvangst mogen nemen. Na een lange periode veel tijd in de opleiding te hebben gestoken, met vele workshops, studie- en reisuren, was het gelukkig eindelijk zover.

Zij mogen en kunnen nu ook zelfstandig trainingen verzorgen en o.a. trainingsprogramma’s e.d. samenstellen. Een prachtige opleiding, die hen nog meer plezier zal geven bij het geven van trainingen aan de pupillen bij de BAV.

Na de afsluitende praktijkles in Amsterdam was een spannende periode voor Marina en Nathalie gelukkig voorbij. Zij kunnen nu, naast het geven van trainingen, ook weer met een gerust hart meetrainen met hun eigen trainingsgroepje en tijd vrij maken voor een lekker trimloopje of zo!

Marina en Nathalie, namens iedereen binnen de BAV, van harte gefeliciteerd!