Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

PR-avondwedstrijd 29 mei 2010, 61 PR?s verbroken!

Eindelijk was het zover na maanden van voorbereiden, de PR-avondwedstrijd van de BAV pupillen. De eerste kinderen waren thuis niet meer te houden en kwamen een half uurtje voor aanvang al aan.

Om 4 uur was iedereen er en kon het feest beginnen. Eerst pasta eten en dan om 18.15 uur begon de wedstrijd met sprinten, verspringen, kogelstoten, balwerpen en een lange afstand. De regen gooide roet in het eten en alle onderdelen volgden elkaar snel op. Om 21.00 uur was alles afgelopen en hebben we nog 3 leuke films gekeken voordat de kinderen en begeleiding met z’n allen in de kantine gingen slapen. Slapen, ja, dat doen we niet, was het motto. Tegen half twee was het toch echt nodig om te slapen, want de volgende ochtend stond er nog een afsluitende training op het programma. Eerst om 8.30 uur met z’n allen ontbeten, dit ontbijt was gesponsord door Albert Heijn, bedankt hiervoor. Na toch een kleine aanpassing in de training kwamen sommige ouders iets eerder, hadden hun kind toch wel gemist. Om 11.30 uur koffie, thee en limonade met een plak cake als afsluiting. Opruimen en heerlijk een paar uurtjes bij slapen.

ps: vergeet niet om naar de foto's te kijken!