Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Zeven Linden Loop

Corona update 12 maart 2021 Lees meer.

BAV A-junioren en senioren actief bij eerste competitiewedstrijd

Een zeer klein clubje atleten was zondag 27 april present bij de eerste competitiewedstrijd voor senioren. Afzeggingen en blessures (Mara Bloo een peesontsteking) waren hier de oorzaak van. Maar gezien het weer en het enthousiasme van de aanwezige atleten was het sportieve plezier er niet minder om.

 

Marina Bos wist bij het kogelstoten haar pr te verbeteren. Met een stoot van 9,84 meter behaalde ze een knappe 4e plaats. Benjamin Segerius wist bij het hinkstap springen ook zijn pr te verbeteren. Met een sprong van 11,12 meter werd hij 9e in de wedstrijd.
Op de 400 meter moest Benjamin vele atleten voor laten gaan. Met een tijd van 58,38 sec wist hij als 17e te eindigen.
 
Wouter van Kessel, sinds lange tijd weer op de atletiekvelden te vinden voor een eigen wedstrijd, liet bij het hoogspringen zien dat hij dit nog net niet verleerd was. Met een sprong van 1,60 meter wist hij zich als 11e te plaatsen.
 
Camiel Kruiswijk liep een stabiele 800 meter. Met de bergrace by night wedstrijd nog in de benen wist hij te lopen naar een tijd van 2,05.25. Hiermee eindigde hij als 12e in een groot deelnemersveld. Al met al een leuke en sportieve wedstrijd.
Bij de volgende competitiewedstrijd hoopt de BAV weer goed vertegenwoordigd te zijn.