Over de BAV Hardlopen Start to Run Jeugd Lid worden Wandelfit

Hexathlon 2022

Beste Bavianen, 

Na 2 succesvolle eerdere edities presenteren we de 2022 editie van de Hexathlon. Een estafetteloop van ongeveer 60 km vanuit de verenigingen in Amersfoort, Soest en natuurlijk de BAV zelf. 

Verder lezen…

Foto’s Yakult start to run, recreantentraining en afscheid Jolanda Kannegieter als trainer staan online

Met dank aan Gertjan Hooijer.

Zaterdag 23 april 2022: Laatste training Yakult start to run door Mireille, Jolanda en Tjitske
https://www.flickr.com/photos/bavbaarn/albums/72177720298351649

Zaterdag 23 april 2022: Afscheid Jolanda Kannegieter als BAV trainer
https://www.flickr.com/photos/bavbaarn/albums/72177720298345757

Zaterdag 23 april 2022: BAV recreantentraining
https://www.flickr.com/photos/bavbaarn/albums/72177720298346117

De mooiste marathon wint het van de lopers

Het was vandaag een prachtige dag in Rotterdam. Niet te warm, weinig wind, maar wel een fijn zonnetje. Het ideale weer voor een mooie marathon en veel publiek in Rotterdam. Vandaag stonden maar liefst 4 atleten – Camiel, Misja, Hans en Michael – van de BAV aan de start van Neêrlands mooiste marathon.

Verder lezen…

BAV-atleten rennen 60km en 120km op Texel

Zondag 27 maart rende Stefan Leeflang de 60 van Texel – de grootste ultraloop van Nederland. Lian Stadhouders stond aan de start voor de 120km en finishde als derde vrouw over de finish. Op het eiland was er veel support van familie, vrienden en BAV-atleten. Duco maakte van Lian het onderstaande filmpje van haar 120km en Merel interviewde beide ultralopers van de BAV. 

Hoe hebben Stefan en Lian dit ervaren? Lees hieronder het interview van Merel: 

Verder lezen…

Yakult Start to Run vanaf 9 maart

Nog maar 1 week en dan gaan we starten! Op woensdag 9 maart begin de Yakult Start to Run. Hierbij leer je In zeven weken om 25 minuten achter elkaar te kunnen hardlopen. Een top prestatie! En dat doe je natuurlijk niet alleen. Onder bezielende leiding van gemotiveerde en motiverend trainers van de Baarnse Atletiek Vereniging ga je aan de slag. Maar nog leuker is dat je dit doet met een groep gelijkgestemden. Samen aan de slag met hardlooptechniek, goede voeding en juiste houding. Aarzel niet langer en schrijf je nu in op https://www.hardlopen.nl/zoek-en-boek/12366-yakult-start-to-run/ en doe mee!

Coronamaatregelen, update 15 januari 2022

Het kabinet heeft aangekondigd dat vanaf zaterdagochtend 15 januari een aantal coronamaatregelen wordt versoepeld. Voor de sport is er goed nieuws! Iedereen mag weer in groepsverband sporten op ieder uur van de dag.

Verder lezen…

Corona Update 21 december 2021

Tijdens de laatste persconferentie zijn er helaas weer maatregelen aangekondigd om de nieuwe Covid mutatie Omicron tegen te gaan. Deze ingrijpende maatregelen hebben opnieuw verdere gevolgen voor het sporten:

Verder lezen…

Corona Update 28 november 2021

Tijdens de persconferentie van vrijdag 26 november heeft het kabinet, vanwege de sterk oplopende besmettingscijfers en ziekenhuisopnames, opnieuw extra maatregelen afgekondigd. Deze maatregelen hebben ook invloed op de sportsector.

Verder lezen…

Corona Update 13 november 2021

Tijdens de persconferentie van vrijdag 12 november heeft het kabinet, vanwege de sterk oplopende besmettingscijfers en ziekenhuisopnames, nieuwe maatregelen afgekondigd. Deze maatregelen hebben ook invloed op de sportsector.

Verder lezen…

De stemperiode voor de Rabo Clubsupport is weer begonnen

Stem ook, en help daarmee de BAV

De Rabo Clubsupport is weer gestart: vanaf heden kunnen klanten van de Rabobank tot en met 25 oktober stemmen op hun favoriete vereniging. Iedere stem telt. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de BAV ontvangt.

Verder lezen…