Over de BAV Hardlopen Start to Run Jeugd Lid worden Wandelfit

Test je conditie bij de BAV : Coopertest zaterdag 10 februari 2024

In de top 3 van de goede voornemens staat altijd “meer bewegen”. Dat is voor 2024 niet anders. Helaas weten we ook dat het niet altijd gemakkelijk is om deze uit te voeren. Concrete en haalbare doelen stellen helpen hierbij.  

Verder lezen…

Hexathlon 2022

Beste Bavianen, 

Na 2 succesvolle eerdere edities presenteren we de 2022 editie van de Hexathlon. Een estafetteloop van ongeveer 60 km vanuit de verenigingen in Amersfoort, Soest en natuurlijk de BAV zelf. 

Verder lezen…

Foto’s PR Avondwedstrijd online

Naar de foto's

De stemperiode voor de Rabo Clubsupport is weer begonnen

Stem ook, en help daarmee de BAV

De Rabo Clubsupport is weer gestart: vanaf heden kunnen klanten van de Rabobank tot en met 25 oktober stemmen op hun favoriete vereniging. Iedere stem telt. Hoe meer stemmen er op een club uitgebracht worden, des te hoger de bijdrage die de BAV ontvangt.

Verder lezen…

Foto’s Clubkampioenschappen online

Naar de foto's

Het schema van de Hexathlon is bekend!

Het schema van de Hexathlon is bekend! De route wordt linksom of rechtsom gelopen. Nieuwe deelnemers, teams of individueel, kunnen zich nog tot 20 augustus opgeven via tjitske.lambeck@hotmail.com

 

Verder lezen…

Hexathlon estafette van 60 kilometer op zaterdag 4 september

Een leuke dag beleven met je favoriete loopmaatjes of fietsmaatjes? Op zaterdag 4 september vindt de hexathlon plaats. Een recreatieve estafette voor loopteams én fietsteams door het Eemland. Het leuke is dat de route van 60 kilometer langs zes atletiekverenigingen gaat: ook langs het clubhuis van de BAV! 

Verder lezen…

Foto’s survivaltraining BAV junioren 19 juni 2021

Naar de foto's

vrijdagavond 25 juni BAV onderlinge baanwedstrijd 5.000 en 10.000 meter

We bereiden ons voor om terug te gaan naar het normale leven. Laten we ons dan ook voorbereiden om weer echte wedstrijden te gaan lopen!

Daarom is er op vrijdagavond 25 juni een BAV onderlinge baanwedstrijd met een 5.000 m en een 10.000 m. Aanmelden kan via een app naar Camiel | 0634992214 | o.v.v. afstand en verwachtte eindtijd.

Uiteraard gelden de Corona maatregelen van dat moment. Heb je klachten meldt je dan af en blijf thuis. Publiek is niet toegestaan, wil je toch komen kijken, meldt je dan aan als vrijwilliger.

Chronoloog volgt nog. Start van de eerste serie 19:30

Deze wedstrijd is alleen voor BAV leden bedoeld.

Lees meer

Corona Update 1 juni

De belangrijkste versoepelingen die vrijdag 5 juni ingaan ken je al. Ze staan hieronder. Vandaag presenteerde Atletiekunie het nieuwe Protocol verantwoorde atletieksport dat daarbij hoort. Je vindt hier alle maatregelen op een rijtje. De geel gemarkeerde maatregelen zijn nieuw ten opzichte van het vorige portocol. Het is verstandig om er even naar te kijken nu er in een keer veel meer mogelijk is.

Bij de BAV volgen we het protocol van de Atletiekunie.

Verder lezen…