Over de BAV Hardlopen Jeugd Lid worden Wandelfit BAV Wintercup

Trainingen

De vaste trainingsavonden voor de wegatleten van de LAC zijn de dinsdag- en donderdagavond.

  • De dinsdagavondtraining:Het trainingsschema van de dinsdagavond is opgebouwd als snelheidstraining. Als het weer het toe laat is de training altijd op de atletiekbaan. Trainingsduur is c.a. 1½ uur.
  • De donderdagavondtraining: Het trainingsschema van de donderdagavond is opgebouwd als duurtraining. Zomers altijd in het bos en 's winters wordt er altijd op de weg gelopen. Trainingsduur is c.a. 1½ uur.

Kijk hier voor meer informatie over de hardlooptrainingen bij de BAV.

De Trainers

  A-groep B-groep C-groep
Dinsdagavond Vacature Fred Reijmerink Fred Reijmerink
Donderdagavond Vacature Alexander Martens Fred Reijmerink

Zoals aangegeven is er op dit moment behoefte aan trainers. Gegadigden gelieve zich te melden bij de LAC commissieleden.

Huishoudelijk reglement trainingen

Aanvang elke training is klokslag 19:00h vanuit het clubgebouw. De trainer geeft het vertreksein en de groepen (A, B en C) lopen gezamenlijk naar het punt waar de warming-up oefeningen worden gedaan. Het tempo naar dit oefenpunt is relatief laag en moet gezien worden als inloop-tempo. Bij aanvang van het zomer en winterseizoen wordt in het clubhuis een lijst opgehangen waarop voor elke trainingsdag de warming-up plek is aangegeven. Deze lijst is ook te raadplegen via de website (zie hier na). Indien men te laat is kan men zelfstandig naar dit punt lopen en zich alsnog bij de groep voegen. Na de warming-up oefeningen splitsen de groepen zich op en werken ieder voor zich het programma van die avond af.

LAC Winterprogramma 2017/2018

Download hier het programma (vanaf 31 oktober) als pdf.