Over de BAV Hardlopen Start to Run Jeugd Lid worden Wandelfit

BAV ontvangt mooi cadeau van de Rabobank voor de nieuwe atletiekbaan

In mei 2013 is het zo ver. Dan zijn we met de nieuwe baan  klaar voor het houden van atletiekwedstrijden. De verlichting staat er al, maar een mooie wedstrijd vraagt meer. De wens voor een goede omroepinstallatie werd gehonoreerd door het Stimuleringsfonds van de plaatselijke Rabobank.

Edan van der Meer, lid van de sponsorcommissie, nam namens de BAV op een mistige maandag een mooie cheque in ontvangst van Ilona Sluis. Zij is medewerker Marktbewerking van de Rabobank.

Als er straks wedstrijden worden gehouden kunnen de uitslagen direct omgeroepen worden. Dat maakt het voor de deelnemers en toeschouwers veel aantrekkelijker. Ook is het nu mogelijk om stimulerende en gezellige muziek te draaien voor en na de wedstrijden en andere evenementen van de BAV.

Als coöperatieve bank voelt Rabobank Soest Baarn Eemnes zich betrokken bij de lokale samenleving. Als bewijs van die betrokkenheid laten zij jaarlijks een deel van de winst terugvloeien in die samenleving via het Rabobank Stimuleringsfonds. Hiermee ondersteunen zij  lokale initiatieven van hun leden die bijdragen aan de verbetering van de leef- en werkomgeving.

Bedankt Rabobank, we zijn hier heel blij mee.