Over de BAV Hardlopen Start to Run Jeugd Lid worden Wandelfit

Geslaagde opening baanseizoen 2011

Na een lange voorbereiding was het eindelijk zover, de baanopening 2011 met ouders. De kinderen leven hier altijd naar toe. Trainen met je ouders, opa’s en oma’s en broertjes en zusjes.

Zo kunnen ze zien wat we elke week trainen en hoe gezellig het in de groep is. Vijf minuten voor de start om 9.30 uur schrokken we een beetje van het beperkte aantal mensen, maar ineens toen we begonnen met de opening stonden er wel 80/90 personen op het veld. Jan begon met inlopen en deed daarna de warming up. Na het inlopen ging iedere groep naar een leuk onderdeel, zoals verspringen, bal(doel)werpen, frequentieloop, sprinten en 120 meter in de bocht met hindernissen.

Alles liep volgens plan, er werd soms hevige strijd gevoerd. Een paar onderdelen verliezen van je kind, ok. Maar toch even laten zien dat je het toch wel kan, ook al kom je de volgende dag haast je bed niet meer uit. Het was een super gezellige ochtend met als afsluiting koffie, thee, AAtje en cake. De dag begon koeltjes maar in de loop van de ochtend kwam de zon er nog door.